Kerstens: een groothandel met drank

 

naar uw wens

 

Steunend op een familietraditie die meer dan 300 jaar teruggaat in de tijd, laat deze groothandel in drank u meegenieten van hun kennis en ervaring. Bij Kerstens Wijnkopers vindt u gerenommeerde wijnen zoals een Saint Émilion ‘Grand Cru', een Médoc en zelfs een Pouilly Fumé aan onovertroffen lage prijzen. Naast dit assortiment Franse klassiekers heeft u de keuze uit een gamma al even bekende namen uit onder meer Chili, Australië en Nieuw Zeeland. Dit wordt aangevuld met nieuwe en verrassende vondsten zoals recent nog de volle, sappige en zelfs zwoele Ponte Villoni Edizione Privata - Puglia uit Italië. Ongeacht welke wijnsoort of – land uw voorkeur heeft, u kunt er altijd op rekenen dat deze groothandel in drank bij het aankoopbeleid aandacht heeft voor zowel het biologische proces als het fairtrade label.

Meer dan wijn alleen

Kerstens is een groothandel in drank en verkoopt zowel aan particulieren als aan horeca en andere bedrijven, met vooral voor deze laatste twee heel wat extra’s. Als horecabedrijf kunt u niet alleen rekenen op hulp bij het samenstellen van uw wijnkaart, maar u kunt er zelfs voor kiezen uw personeel een korte opleiding aan te bieden door onze vakmensen, die de soms mysterieuze wijnterminologie makkelijk omzetten in begrijpbare taal. Als bedrijfsleider kunt u bij Kerstens niet alleen terecht voor het aankopen van uw traditionele relatiegeschenken maar laat diezelfde groothandel evengoed een wijnproeverij organiseren voor uw trouwste klanten. Dit is ook zeker een aanrader wanneer u een teambuilding activiteit zoekt!

Zowel particulieren als bedrijven kunnen ervoor kiezen hun bestelling, na telefonische afspraak, zelf op te halen of te laten leveren. In de omgeving van Amsterdam kunt u zelfs meerdere malen per week laten leveren.