Wijn kopen in Amsterdam? Maak kennis met Kerstens Wijnkopers!

U bent op zoek naar mogelijkheden om wijn te kopen in Amsterdam? Wij van Kerstens Wijnkopers laten u graag kennis maken met onze mooie selectie van wijnen. U vindt bij ons huiswijnen, maar ook meer exclusieve wijnen voor speciale gelegenheden. Heeft u specifieke wensen of weet u niet exact welke wijn passend is bij bepaalde gerechten? Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring als wijnleverancier en kunnen u hierbij uitstekend adviseren. Neem dus gerust contact met ons op!

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht

Wij leveren niet alleen aan particulieren, maar ook aan (horeca)bedrijven. Zo helpen wij geregeld bij het samenstellen van een passende wijnkaart of een persoonlijk wijncadeau voor alle medewerkers. De mogelijkheden zijn wat dat betreft eindeloos. Natuurlijk kunt u ook met vrienden, familie of collega’s bij ons terecht voor een wijnproeverij. Dit is niet alleen erg gezellig, maar ook nog eens leerzaam. Na afloop kunt u uw favoriete wijn natuurlijk kopen bij ons in Amsterdam. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden!

Bekijk onze prijscourant!

U kunt onze prijscourant online inkijken. Hier vindt u een groot assortiment aan wijnen waardoor er voor iedere smaak wel een passende wijn is te vinden. U zult direct zien dat wij zeer scherpe prijzen hanteren! Mail of bel ons gerust, zodat wij u de inlogcode kunnen geven. Wijn kopen in Amsterdam is bij ons geen probleem. Wij kunnen de bestelling naar u verzenden. Wij beschikken over onze eigen logistiek! Het is ook mogelijk om uw wijnen in ons magazijn op te halen.