Maak kennis met wijngroothandel Kerstens

 

Als wijngroothandel weten wij ons te onderscheiden door onze specialisatie in hoogwaardige wijnen, waarbij wij altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij onze wijnen zorgvuldig selecteren en inkopen tegen scherpe prijzen. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij wijngroothandel Kerstens terecht. Ook voor horecagelegenheden bieden wij diverse diensten aan. Zo kunnen wij u helpen met het samenstellen van een menukaart die perfect aansluit bij uw gerechten. U kunt rekenen op uitstekend advies van een echte wijnkenner. Tevens verzorgen wij relatiegeschenken die wij indien gewenst ook kunnen rondsturen. Dit is vooral populair bij bedrijven die hun medewerkers op hun verjaardag met een mooi wijncadeau willen verrassen. Als wijngroothandel bieden wij natuurlijk ook wijnproeverijen aan. Dit is niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig om te doen met collega’s of vrienden. Na afloop kunt u uw favoriete wijnen natuurlijk direct meenemen.

Professioneel advies

Wilt u meer weten over onze wijngroothandel of wilt u direct wijn bestellen? Neem dan contact met u op, zodat u inzicht kunt krijgen in onze prijscourant. Wij bezorgen onze wijnen in de regio Amsterdam. Natuurlijk kunnen wij u ook uitstekend adviseren, bijvoorbeeld wanneer u een passende wijn zoekt voor uw gerecht. Bel ons dus gerust!