Wijnhandel in Amsterdam: maak kennis met

 

onze duurzame wijnen

 

Bij een feestelijke gelegenheid is heerlijk om te proosten met een goed glas wijn. Trakteer uw familie en vrienden op pure kwaliteit met een wijn uit bijvoorbeeld Frankrijk, Argentinië en Chili. Onze wijnhandel in Amsterdam heeft een ruim aanbod van wijnen die afkomstig zijn uit de hele wereld. U geniet van een verfijnde en karakteristieke smaken tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Met zorg en aandacht geoogst

Een wijn van hoge kwaliteit ontstaat niet zomaar. Voor een verfijnde smaak is zorg en aandacht nodig. In tientallen wijnstreken over de hele wereld beseffen de wijnboeren dit maar al te goed. Vaak duurt het maanden voordat een druivensoort genoeg is gerijpt om geoogst te worden. Uiteindelijk kunt u in onze wijnhandel nabij Amsterdam het resultaat van maandenlange zorg en aandacht proeven.

Betrouwbare specialist

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke wijnen van hoge kwaliteit zijn. In het assortiment bevinden zich wijnsoorten uit onder andere Frankrijk, Nieuw-Zeeland en Australië. Ook wijnen uit Italië en Zuid-Afrika zijn absoluut het proberen waard. Proef bijvoorbeeld eens van de witte ‘La Courtine’ wijn uit de Franse streek Côtes de Saint Mont. Of misschien bent u wel benieuwd naar de ‘Tierra de Antes’ wijn uit het prachtige Argentinië. Deze smaakt zeer fruitig, en past bijvoorbeeld uitstekend bij een frisse salade.

Een van de wijnlanden in opkomst is Chili. Dit komt onder andere door het feit dat de wijnen er op een duurzame manier worden geproduceerd. Onze wijnhandel nabij Amsterdam heeft oog voor mens en milieu. In ons assortiment vindt u dan ook alleen wijnen met een biologische- en Fairtrade herkomst. Deze kunt u voor een mooie prijs in huis halen. Zo beschikt ons assortiment onder andere over duurzame Chileense wijnen als ‘Sol des Andes’ en ‘Sierra Noble’. De frisse smaak van deze wijnen proeft absoluut naar meer.