Uw wijnhandel in Amstelveen en omstreken


Bij Kerstens Wijnkopers hebben we al meer dan 300 jaar ervaring met het kopen en verkopen van wijn. De liefde voor wijn zit ons dus echt in de genen. We richten ons bij de verkoop van wijnen op de bedrijvenmarkt, de horeca en zeker ook op particulieren. Wijnen inkopen bij Kerstens levert verschillende voordelen op. Denk hierbij aan een goede prijs-kwaliteitverhouding. Door gebruik te maken van een efficiënte inkoop en lage overheadkosten kunnen wij de prijzen laag houden. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. En dan last but not least: dankzij onze jarenlange ervaring in de wijnhandel kunnen wij u als de beste adviseren wanneer het gaat over de aankoop van een geschikte wijn.

Wijnhuizen

Wanneer u kijkt naar onze wijnhuizen zult u zien dat de afkomst van onze wijnen zeer gevarieerd is. Wat dat betreft hebben we werkelijk voor elk wat wils. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een overheerlijke Domaine Begude. De wijnen die hier vandaan komen, vinden hun oorsprong in enorm rijpe druiven met mooie zuren. Dit dankzij de lage temperaturen ’s nachts. Of wat denkt u van de wijnen uit Portugal, Oostenrijk, Chili, Italië, Argentinië, Spanje, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika? U ziet het, bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende wijnsoorten.

Goede service

Zowel particulieren als horeca en bedrijven zijn van harte welkom bij onze wijnhandel. Neem even contact met ons op wanneer u de prijzen wilt zien. Wij geven u hiervoor dan een inlogcode. Wij zijn altijd bereid om u van dienst te zijn met een goed wijnadvies. Wanneer u tenslotte de bestelling heeft gedaan, wordt deze naar u verzonden of u kunt de wijnen ophalen bij ons magazijn in Amsterdam.