Wijnleverancier voor bedrijven

 

en horecagelegenheden

 

Maak kennis met Kerstens Wijninkopers! Als wijnleverancier voor bedrijven en horecagelegenheden weten wij ons te onderscheiden door hoogwaardige wijnen in de beste prijs-kwaliteit verhouding. Omdat wij scherp letten op onze overheadkosten en de inkoop, kunnen wij ons gehele assortiment erg voordelig aanbieden. Wij streven er iedere dag weer naar om onze klanten te voorzien van passende wijnen die aansluiten bij uw wensen.

Meer dan 25 jaar ervaring in de branche

Ons wijnimportbedrijf komt voort uit een 300 jaar oude familietraditie van wijnkopers. Wij kunnen u op diverse mogelijkheden van dienst zijn. Als wijnleverancier kunnen wij u voorzien van huiswijnen over de gehele wereld. Zo hebben wij wijnhuizen in bijvoorbeeld Frankrijk, Argentinië, Chili, Spanje en Italië! Ook kunnen wij u helpen met het samenstellen van uw wijnkaart of het maken van een passend wijnarrangement. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring binnen de wijnbranche en onze gastronomische achtergrond kunnen wij uitstekend met u mee denken en kunt u rekenen op passend advies. De klant staat bij ons altijd centraal!

Wij denken graag met u mee

Niet alleen in de horeca kunnen wij u van dienst zijn, ook verzorgen wij graag uw relatiegeschenken en verjaardagscadeaus. Wilt u uw werknemers belonen met een mooie fles wijn? De wijnleverancier denkt graag met u mee over een passend wijncadeau. Daarnaast is het natuurlijk ook erg leuk om een wijnproeverij bij ons te boeken. Wij bieden diverse arrangementen aan waar wij u graag meer over vertellen. Neem dus gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan u graag te woord!