Over ons

Over Kerstens Wijnkopers

Kerstens Wijnkopers is een dynamisch bedrijf dat voortkomt uit meer dan 300 jaar oude familietraditie van wijnkopers. Als importeur / groothandel richten wij ons specifiek op de horeca, de bedrijvenmarkt en de particulier. Wij onderscheiden ons door onze specialisatie in hoogwaardige (huis)wijnen en streven ernaar deze aan te bieden in de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Daarnaast zullen wij blijven speuren naar trouvailles om aan ons assortiment toe te voegen. Vanuit de gedachte van duurzaam ondernemen (evenwicht tussen het welzijn van mensen, de ecologische kwaliteit en de economische welvaart) heeft Kerstens Wijnkopers een uitgekiend portfolio wijnen met een betrouwbare en gecontroleerde biologische- en Fairtrade herkomst in haar assortiment.

Een uitgekiende inkoop en lage overheadkosten zorgen ervoor dat wij ons gehele assortiment zéér voordelig kunnen aanbieden.
Door een gastronomische achtergrond en 25 jaar ervaring binnen de wijnbranche kunnen wij u helpen met het samenstellen van de wijnkaart of het maken van een passend wijnarrangement.